dilluns, 10 de març del 2008

ANTONY AND THE JOHNSONS


Antony and the Johnsons es una banda americana liderada pel cantant i pianista Antony Hegarty ell es d´origen britànic peró casi tota la seva vida la viscut als USA. La particularitat de la banda es la seva veu que es única, el genere seria Jazz o Soul. A publicat dos àlbums el primer es diu igual que la banda i el segon "I am a bird now", jo hem quedo amb el segon publicat el 2005 que de la primera a la ultima cançó no te desperdici. Es desconegut per al gran public peró puc dir que cançons com "hope there´s someone" ha esta utilitzada a un anunci de televisió. L´àlbum te moltes col.laboracions de cantants famosos com Lou Reed, Rufus Wainwright, Boy George i altres i per moltes revistes i crítics van considerà l´àlbum de l´any.
Esperant que surti el nou àlbum que diuen que serà aquest any us deixo amb un video de la cançó Hope there´s someone en directe .

3 comentaris:

Esteve Graset ha dit...

olee paiu esta curradissim el bloc!!
escolta et proposo un tracte a veure que et sembla, et podem copiar algun post que facis per posar-lo al vint mil? http://vint-mil.blogspot.com/

Joan Roigé ha dit...

També es pot posar un link desde la web dels 20000... no?

Esteve Graset ha dit...

si de fet seria millor, no se per que no n'hi ha cap?